Autoberging 24/7

Bel voor hulp 24/7

Bij Weghulp zetten we ons volledig in voor het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Ons team van ervaren professionals is getraind om snel en efficiënt te reageren op elke oproep, waarbij we ernaar streven om u zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen.
Bel de centrale

085 060 9880

Veilige autoberging en stalling

Onze autoberging en stalling service biedt een veilige en beveiligde oplossing voor het tijdelijk onderbrengen van uw voertuig. Of uw auto nu na een ongeval geborgen moet worden, of u zoekt naar een tijdelijke stallingplaats tijdens een reis, wij zorgen ervoor dat uw voertuig in goede handen is.

Wij begrijpen dat elk voertuig waardevol is voor zijn eigenaar, daarom behandelen we elk voertuig met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Onze bergingsdiensten zijn snel en efficiënt, zodat uw auto zonder verdere schade wordt getransporteerd naar onze veilige stalling. Eenmaal in onze stalling, zorgen wij voor regelmatige controles en onderhoud om te verzekeren dat uw voertuig in de best mogelijke staat blijft, klaar voor uw terugkeer.

Onze diensten

Online aanvraag

Chat openen
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085 060 9880.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Weghulp is 24/7 bereikbaar.
Call Now Button