FAQ

Frequently asked questions

Antwoord op uw vragen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Welkom bij onze FAQ-pagina! Hier hebben we een verzameling veelgestelde vragen samengesteld om al uw vragen over onze diensten te beantwoorden. Of u nu meer wilt weten over onze tarieven, onze bereikbaarheid of de specifieke hulp die we bieden, we hebben de antwoorden die u zoekt. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Als uw auto pech heeft, kunt u contact met ons opnemen via ons noodnummer. We sturen dan zo snel mogelijk een monteur om u te helpen.

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we uw locatie en een beschrijving van het probleem nodig. Eventuele details over uw voertuig zijn ook handig.

Ja, we bieden ook pechhulp in het buitenland. Onze diensten strekken zich uit tot verschillende landen in Europa.

We streven ernaar om binnen een zo kort mogelijke tijd op locatie te zijn. Doorgaans met een 30 minuten. De exacte tijd kan variëren, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en uw locatie.

Ja, we bieden ook transportdiensten voor voertuigen. Of het nu gaat om een defect voertuig of een auto die moet worden vervoerd naar een andere locatie, wij kunnen helpen.

Ja, we bieden onze diensten 24/7 aan, dus ook op feestdagen en in het weekend zijn we beschikbaar om u te helpen bij pechgevallen.

Onze tarieven variëren afhankelijk van de afstand, het type voertuig en de aard van de service die nodig is. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave.

Ja, we helpen ook klanten zonder pechhulpverzekering. U kunt altijd contact met ons opnemen voor hulp bij pechgevallen.

Als uw voertuig niet ter plaatse kan worden gerepareerd en u ver van huis bent, bieden we transportdiensten naar een door u gekozen locatie, zoals uw huis of een garage.

Ja, we bieden ook langdurige opslagfaciliteiten voor voertuigen indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen. Klik op de onderstaande knop om met ons in contact te komen. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Chat openen
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 085 060 9880.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Weghulp is 24/7 bereikbaar.
Call Now Button